Připravte se na jaro se zahradním centrem v Karlovarských Bohaticích.

Zahradní centrum a květinářství Flora Karlovy Vary

O pozitivních účincích květin na náš každodenní život ve Flora centru v Karlovarských Bohaticích dobře vědí. Pro své klienty proto dělají maximum. Květiny umí potěšit a zachránit každou situaci. Hodí se k narozeninám, svátku i výročí, zpříjemní těžký den v práci, vymažou z mysli nespokojený e-mail od šéfa i zrušenou schůzku, na kterou jsme se těšili. Zvednou nám náladu, když je špatné počasí a umožňují nám cítit se dobře.

IMG_0823

Flora centrum Karlovy Vary 

Flora centrum Karlovy Vary nabízí kompletní sortiment a služby v oboru květinářství i zahradnictví včetně sadové úpravy a údržby zeleně. Hned ve 4 prodejnách v Karlových Varech najdete vše pro domov i zahradu, rozsáhlou nabídku řezaných a hrnkových květin. Kytice vám také doručí po Karlových Varech a okolí. Navštívit můžete moderní zahradní centrum v Bohaticích a Sedlec, květinovou síň Jaltská i květinářství Rybáře a všude pohodlně zaparkujete.

Společnost vznikla v roce 1992 privatizací městského zahradnictví, kde zakladatel firmy Karel Mráz dlouhá léta pracoval. Zaměstnanci i majitelé společnosti si zakládají na dobrém jménu firmy, kvalitě služeb a spokojenosti zákazníků. Dobře si uvědomují, že je stále co zlepšovat. Těšit se proto můžete na skvělý osobní přístup, připravenost na zahrádkářskou sezónu a široký sortiment. Můžete si nechat uvázat krásné kytice, koupit flower boxy, květinové koše, hrnkové rostliny nebo věnovat dárkové poukazy.

 

Oficiální webové stránky společnosti s kompletní nabídkou: Flora centrum Karlovy Vary - https://www.flora-centrum.cz/

 

Květiny a rostliny do interiéru i exteriéru

Mnoho studií potvrzuje, že vázy s čerstvými květinami ve vnitřních prostorách umí v lidech vzbudit pozitivní náladu a kreativní myšlení. Samotný vzhled i vůně květin ovlivňuje naše tělo i mysl. Pouhá myšlenka na přírodu, rostliny a květiny navozuje pocit klidu, naděje, optimismu, relaxace a vyrovnanosti. Do interiéru zeleň i pestré květy vnáší útulnost i pohodu a v exteriéru umí vytvořit oázu klidu. A pokud květiny darujete, zahřejí u srdce a vykouzlí úsměv na tváři.

Žijte v souladu s přírodou

Sledujte akce a novinky a vneste kus přírody do života. Rostliny nás umí zbavit stresu, podporují pocit klidu a pohody, působí jako zlepšovač nálady a přinášejí nám radost a pocit štěstí. Pěstování rostlin a péče o ně má skvělé terapeutické účinky, budí v nás pocit odpovědnosti, kreativity, zdravého sebevědomí, úcty i pokory, snižuje srdeční frekvenci a udrží tělo a mysl v rovnováze. Rostliny jsou receptem na lepší pracovní výkony, harmonické vztahy a spokojený život.

 

Kde nás najdete a jak se k nám dostanete? 

 

Najdete nás přesně zde: Flora centrum Karlovy Vary - Bohatice