Proč...Kdo...Co :)

Beton jak jej neznáte

 

Když se řekne zahradní dekorace, spousta z nás si vybaví nevkusné a kýčovité keramické sochy s až nepřirozeně sytými barvami. Tak to ale vůbec být nemusí.

Jak dobře víme, bez betonu se žádná stavba ani rekonstrukce neobejde, to je dané. Je totiž obecně známé, že beton se rovná stavební materiál a ve většině případů jej ve výsledku chceme schovat, jelikož je ve své podstatě nehezký. Ale myslíte si, že spojení slov beton a dekorace nejde ruku v ruce? Povolte uzdu představivosti a nechte nám ukázat vám přesný opak. Beton totiž nemusí být jenom nevzhledné a levné stavební pojivo. Zkusme si jej představit tak, jak jej neznáte – elegantně, jemně a vkusně. A přesně takové zahradní betonové dekorace najdete právě na našem e-shopu.

V dnešní době je na dekorace kladen velký důraz, a to nejen v doplňcích interiérových. Zlepšování a zkrášlování se stává čím dál modernější a jako výrobci doplňků jsme si toho vědomi. Stejně tak ale víme, že zahradu netvoří jenom pravidelně vypěstované záhonky a perfektně zastřižený živý plot. Tajemství se skrývá v dobře uchopených detailech, na kterých velmi záleží. A touto podstatnou maličkostí může být právě naše zahradní betonová dekorace. Čas strávený na zahradě má být totiž okamžikem, kdy člověk užívá daného momentu, zapomíná na uspěchaný životní styl, čte si knihu, pije dobrou kávu a relaxuje. Zkrátka a dobře – na zahradě se má člověk cítit dobře, uvolněně, odpočatě a pohodlně.

Kdo jsme a co je náš cíl?

Jsme rodinná firma, která do výroby našich produktů vkládá maximum již od roku 2018 a není pro nás lepší odměny, než když můžeme být součástí vaší vysněné zahrady, a to díky našim produktům. Díky tomu, že do nás tímto vkládáte důvěru, nás motivujete k rozšiřování sortimentu a dáváte nám na zřetel, že to, co děláme, má smysl. Nejlepší na naší tvorbě je totiž to, že se k nám vracíte jako spokojení zákazníci.

Našim cílem je nejen vytvořit dekorace krásné a stylové, ale samozřejmě i praktické – veškeré naše produkty jsou mrazuvzdorné a odolné vůči povětrnostním podmínkám – s našimi výrobky si nezadá silný vítr, déšť, kroupy, a dokonce ani sníh či mráz. Vzhledem k těmto praktickým vlastnostem se vůbec nemusíte trápit tím, zda je třeba naše výrobky na zimu nějakým způsobem připravit, nebo je dokonce zazimovat. A to rozhodně ocení nejeden zahradní nadšenec. A u praktické stránky ještě zůstaneme – vzhledem k tomu, že disponujeme zahradními betonovými dekoracemi i menších rozměrů, není problém naše doplňky využít i jako interiérovou kulisu.

Sortiment na e-shopu

Na našem e-shopu si přijde na své úplně každý – v nabídce disponujeme širokým výběrem produktů:

Taktéž nabízíme i dvojí provedení povrchových úprav. Pokud člověk preferuje na svou zahradu tmavší dekorace, má na výběr z několika dekorací v barvě černé patiny. Pokud naopak preferuje dekorace světlejší, může vybírat z produktů v patině šedo-zelené.

Kontaktujte nás

V případě, že ve vás tento článek probudil zvědavost a zájem o naši výrobu, jsme moc rádi. Věříme, že jsme odbourali betonové stereotypy a poskytli jsme vám na tento úžasný, ačkoli často velmi podceňovaný materiál jiný, lepší úhel pohledu.

Doufáme, že naše dekorace budou v budoucnu zdobit vaši zahradu a budete se k nám, už jako spokojení zákazníci rádi vracet. 

V případě jakýchkoli dotazů se na nás můžete obrátit a neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás