V Klášterci mají o čerstvé květiny postaráno.

Snímek obrazovky 2023-03-19 133156

 

Hola naši milovníci betonu :)

 

Protože po republice hodně najezdím, tak si pochopitelně všímám i svého okolí. Teda pokud zrovna v autě nepřemýšlím nad tím co nového přidám do našeho sortimentu. A to jsou občas nápady to vám povím. :)

 

Takhle jednou cestou přes Klášterec nad Ohří jsem se na trase z Karlových Varů do Chomutova blížili ke kruhovému objezdu a periferně moje oko něco zachytilo. Tak otočím hlavu a tam přenádherná jarní květinová výzdoba (ano, bylo to na jaře :) ) Hrálo to všemi barvami na jaké si jen dokážete vzpomenout. Tam musím zajít!

 

Odbočil jsem z kruhového objezdu směrem k této přenádherně barevné expozici květin a zaparkoval přímo před prodejnou, kde je velké a pohodlné parkoviště. Zákazníci tedy nemusí nosit nic daleko. Pecka!

 

Kouknu na obchůdek a tam napsáno "Markytka". Vtipný a trefný název pro obchod s květinami. Pousmál jsem a vyrazil nakouknout do obchodu.

Vevnitř vše krásně nazdobené a přehledné. Prostor dokonale zařízený ke spokojenosti všech zákazníků. Najdete zde vše od květin, sazenic, zahradního nářadí až po...teď se držte....zahradní betonové dekorace. :)

 

Samozřejmě jsem se potkal i s majiteli, kteří pracují přímo na place. Jsou to moc fajn lidi a naprostý profíci. 

 

Shrnul jsem pro vás pár důvodů proč do Markytky určitě zajít, když budete shánět kytici nebo něco pro radost. Ať už přímo v Klášterci bydlíte nebo pojedete kolem jako já. :)

 

První, a nejdůležitější, je kvalita. Markytka se vždy snaží zajistit v Klášterci ty nejčerstvější květiny. Najdete zde květiny s nejkrásnějšími barvami a intenzivními vůněmi.

Druhým důvodem, proč byste měli navštívit květinářství Markytka, je široká nabídka. Květinářství je velmi oblíbené díky široké škále květin, které nabízí. Kromě tradičních květin. 

Posledním důvodem jsou jejich služby. Veškerá květinářská práce je prováděna s velkou pozorností a láskou. Ať už jde o řezání květin, tvorbu kytic, nebo vázání stuh, pracovníci se snaží vždy vyhovět všem požadavkům zákazníků. Květinářství nabízí také poradenství, aby vám pomohlo vybrat správný druh květin pro každou příležitost.

 

 

Mrkněte na jejich Facebook. ;) ZDE.